Plugg

Kom hem från dansen för ett tag sen och sitter just nu och pluggar med Rubbin så ska väl fortsätta med det men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, har fått mina air max nu jätte fin och sköna var dom lägger in bilder imorgon istället och skorna.. 
Slutar runt 1 imorgon för skolan ska ha någon talangjakt fast alla är typ sämst men ändå haha men nu ska jag fortsätta plugga vi hörs mer sen eller imorgon
arkivbild 

Dans

Sitter just nu på dansen och väntar på att den ska börja sen ska jag till Ica och hämta ut mina och Rubbins air max som har kommit sen tänkte jag lägga in det jag köpte i fredags.
Har tänkt hela dagen och haft ångest typ över att för en vecka sen så var Justin i Sverige och jag såg han utanför hans hotel kommer även tänka likadant imorgon eftersom jag gick på hans konsert då , längtar tillbaka så sjukt mycket hoppas verkligen att han kommer tillbaka snart


Några fler klipp från Justins konsert ♡


New in

Några nya saker från i fredags och i stockholm 

My bieber experience

I måndags så åkte vi till stockholm och så kom vi fram runt fem tiden då hade vi tänkt åka till Grand hotel där Justin bodde men vi var tvungen att föst packa upp allting sen åkte vi dit och då var klockan 7 och då tänkte vi men då har ju redan konserten börjat så då gick vi och åt sen runt 10 så åkte vi dit igen och så efter ca en och en halv timmes väntan så ser jag Dan kanter hoppa ut ur i en bil och går in i huvudéntren sen så börjar alla skrika och då ser vi Justins turné buss vid bakvägen så då springer vi dit och det tar ett tag innan dörrarna öpnnas men sen så hoppar en utav Justins livakt ut och tar upp ett paraply sen hoppar Justin ut och bakom han Lil twist sen springer dom in genom dörren men hann få nån bild men inte så bra men helt sjukt att vi såg han trodde inte jag skulle göra det. Sen efter ett tag så kommer Alfredo flores med några andra ur Justins Crew 
 
På tisdagen så åker vi tll Globen typ vid 4 tiden och sen så står vi i kö ungefär tills klockan blev kvart över 5 då började dom släppa in folk så då kommer vi in och alla vi tre hade platser på olika ställen jag hade b11 Elin hade c27 och Emilia b5 men sen så kommer dom till mig för det fanns lediga platser bredvid mig sen för vi sitta där i typ 3 och en halv timme och runt tio över 9 så kommer Justin ut på scenen kan verkligen inte beskriva hur lycklig jag vart då grät hoppade och skrek gjorde jag eller rättare sagt hela Globen gjorde det. Konserten slutade runt halv 12 så då åkte vi hem till tråkiga Gävle igen och sa hejdå till Elin. Jag har inte kunna slutat tänka på Justin på hela dagen helt sjukt att efter 4 år äntligen se han och inte bara en gång utan två gånger men skulle lätt kunna gå på den idag igen, jag har nog fått bieberfever igen efter konserten är typ fortfarande hur hypad som helst 

Alfredo flores
Lil twist
Dan kanter
Justins livvakt
Justin bieber i svart , Tog mest bilder med mobilen men Emilia fick en bra bild på Justin
Turnébussen 

Justins konsert ♡


mot stockholm

Slutade för en stund sen och har nyss kommit hem och packat klart det sista så snart ska vi åka och hämta upp Emilia sen åker vi till stockholm och sover där och imorgon är JUSTIN helt sjukt så vi hade tänkt åka till Grand hotel idag och stå där ute men jag bloggar nog förmodligen när jag kommer hem kanske mobilbloggar om jag orkar så vi hörs ! 

Dålig bloggning

Har inte orkat bloggat någonting idag för det var så himla fint väder ute idag. Vaknade runt 10 tiden idag gjorde mina chokladpankakor och åt bär till det sen gick jag ut och sprang med Maria & Celina sen gick Maria och jag hem till henne sen gick vi till deras grannar Imelda altså våra mammors kompis dom hade massor med gäster så vi grillade och sånt sen kom mamma,johan & rubbin och vi kom nyss hem beställde även ett par air max rosa/vita
 

Hemmagjord "shot" ✌


friday im in love

Äntligen fredag igen så skönt slutade runt 1 idag gick hem efter skolan och typ runt 3 åkte mamma och jag ner på stan och åt köpte även ett par vita converse och en mobilhållare när man är ute och springer sen gick vi och åt på Harry´s väldigt god mat där faktiskt sen åkte vi hem till Maria och kolla på Let´s Dance och sånt sen åkte jag hem och hämtade även upp Rubbin så vi har nyss ätit vår standard kvällsfika och nu ska vi kolla på Vampire Diaries som vi har längtat eftersom dom typ haft 2 veckors uppehåll 

New in

Beställde hem två väskor i lördags från Lindex nya kollektion Holly white helt kär i båda väskorna dock så är den gröna mammas men kommer förmodligen låna den med 600 kr gick allt på vilket är hur bra pris som helst för så där snygga väskor !

stan

Kom hem från stan för ungefär en timme sen åkte ner efter skolan med Jennifer vi kolla runt lite och åt, vart så shoping sugen hitta massa fint men måste sara pengarna. Hade även andra delen idag i nationella i So det gick rätt så bra och fick även reda på att jag har kommit in på mitt förstahandsval på gymnasiet eller jag ett premiliärt besked men ändå har sökt Ekonomi på Borgarskolan. Har vela gått där ända sen jag var liten så vart jätte glad över att jag kom in !!
 
Två bilder ifrån idag i skolan 

new in

Toner för ansiktet / Ansiktskräm / Puderborste / Ansiktsrengörare  
Allt är ifrån Oriflame

nationella

Hade ju som sagt nationella idag i So det gick faktiskt skapligt bra vi hade området samhällskunskap allt det här om demokrati och sånt dära. Slutade 4 idag hade spanska lektion som sista det är så himla jobbigt att ha det som sista lektion ne men ska sluta klaga nu fick ju faktiskt lite små saker utav mamsen när hon kom hem från jobbet kan ta kort senare. Måste bara skriva att det är endast 6 DAGAR kvar till BELIVE TOUR kommer till Sverige ska dock gå den 23 men jag är så himmla taggad så det är sjukt , känns som man får bieberfever all over again !!

Food

Sluta skolan för en timme sen och har kollat runt lite på stan hängde med Emilia och köpte en tröja sen gick jag och Maria till Dagnys och åt sjukt gott verkligen första gången jag äter här men rekommenderar det. Dansen börjar inte förens kl 6 så vi ska kolla runt lite nu så jag bloggar mer när jag är hemma


Sunny day

Har inte orkat bloggat någonting nu i helgen , kan iallafall berätta lite vad jag har gjort i fredags efter skolan så gick jag hem sen åkte jag mamma & Johan ner på stan och tog en fika sen åkte vi hem till Maria och var där någon timme sen på kvällen åkte jag hem och sen kom Rubbin runt 9 tiden sen kolla vi på film resten utav kvällen
Igår så var jag med Rubbin vi var bara inne hela dagen för det var så himla dåligt väder och så kolla vi på Fångarna på fortet och Gangster squad med mamma & Johan väldigt bra film faktiskt.
 
Idag vakna vi runt 10 sen fixa vi oss och åkte ner på stan var så himla skönt ute idag hade min skinjacka och ag tyckte tillochmed att det var varmt i den , hur bra är inte det då ?? Hoppas våren verkligen är påväg på riktigt nu !! Fick även med mig en tröja hem från gina på rea väldigt fin måste dock hålla i mina pengar för på fredag ska jag och shoppa med mamma och snart är ju justin konserten också och då tänkte vi åka dit en dag tidigare och shoppa lite..

in school

Sitter just nu i skolan och har håltimme började 9 idag skulle ha bild men läraren var sjuk så då vart vi tvungen att sitta i klassrummet tills våran nästa lektion börjar alltså tio i 11 väldigt drygt ..
Slutar 4 idag sen drar jag ner på stan och dansar så jag bloggar mer när jag kommer hem
 

Fotboll

Sitter just nu och kollar på fotbollsmatch med Rubbin det är Juventus - Bayern München inte det roligaste men vad gör man inte för sin pojkvänn hahha , Har hunnit plugga lite faktiskt och har nyss gjort lite fruktsallad med choklad på och såklart en festis till


Yummy

Gjorde chokladpankakor till middag skärde även lite frukt till och med lite nutellla , kan det bli bättre ??


Stan

Har nyss varit en sväng på stan med mamma och kolla runt lite fick dock inte med mig någonting hem.
Nu ska jag göra i ordning jordgubbar och så ska jag sätta mig och plugga en stund sen får vi se vad som händer !


plugga

Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen har inte gjort så himla mycket ska faktiskt plugga lite till nationella nästa vecka i So det är första året dom har det med i nationella så vi är typ försökskaniner haha eller nått sånt. Fick även reda på mitt resultat av nationella i svenska och där fick jag E i alla moment inte så nöjd men bättre än ett F.
Hade även en Svenska redovisning idag med Emilia det gick väl skapligt bra, vi skulle prata om Renässansen och författare under den tiden och sånt.
Halv suddig bild ifrån nyår 

Måndag igen

Va iväg till tandläkaren imorse och lagade en tand gjorde inte så himla ont men det kändes. Första dagen i skolan idag den rullade på rätt så snabbt men skulle dock inte sitta fel med att få sommarlov på engång eller en till vecka  med lov. Efter skolan så åkte jag ner på stan med Maria vi åt och kollade runt lite sen vid 6 gick vi till dansen kom hem runt halv 9 och gjorde nyss en milkshake och mackor till mig och Rubbin som kom nyss så nu ska vi plugga en stund sen ska vi sova 
 

Milkshake ✌


Mys ♡

Ska nu mysa med allt det här goda till Fångarna på fortet med mami,Johan & Rubbin sen har vi hyrt massa med filmer så det är så jag kommer spendera resten utav min kväll.
 

inspo


Tumblr

Hade helt glömt bort att jag hade en Tumblr och jag kom på det nu idag så jag har varit in där och fixat lite ni kan ju kolla in den om ni har lust !
alexandraskold.tumblr.com

Breakfast

Bestämmnde mig för att testa och göra chokladpankakor imorse det var verkligen värt det, det var hur gott som helst. Ska snart gå och ta en dusch och fixa mig sen får vi se vad jag hittar på idag. 
 

Packat

Idag har jag inte gjort så mycket har varit ute och gått med Rubbin sen när vi kom hem så höll mamma på att packa lite smått så vi hjälpte till för vi ska flytta till min låssaspappa i sommar så mamma tänkte vi lika gärna kan börja lite smått med det nu.
 
Rubbin åkte nyss iväg till sin träning så jag ska väl fortsätta med det jag gjort hela dagen sen så blir det att kolla på Let´s Dance ikväll tycker det är roligt att kolla på när Maria är med hahah .. 
 
Bild sen i sommras när vi skulle på nått bröllop 

Mobilinlägg

Sitter just nu på bussen påväg hem har varit på stan med Rubbin och så lämnade vi in min mobil på nått ställe som det jobba nån Rubbin kände så vi fick det gratis och det tog bara en timme att laga den så då passa vi på att äta lite och kolla runt lite på stan, Det brukar ju annars ta någon vecka eftersom hela min display i mobil hade gått sönder. Ska iallafall hem nu och äta sen kommer Rubbin hit han skulle iväg och träna tror faktiskt jag ska ta och gå ut och jogga lite får se om jag orkar haha.. Ska ju köpa ett gymkort snart igen så då ska jag börja träna regelbundet !!


Teen vouge

Justin har nyligen haft en fotografiering med Teen Vouge tyckte han vart så amazing snygg på bilderna !!

Vår väder

Känns verkligen som våren är på väg nu varit soligt hela veckan hoppas det bara håller i sig nu så att all snö kan försvinna. Idag runt 3 tiden så åkte jag till stan och mötte upp Rubbin vi kolla runt lite sen så åt vi sen dess har vi bara varit hemma och tagit det lungt men Rubbin stack nyss för han skulle på lagfest så jag ska bara vara resten utav kvällen och ta det lungt !
Bild från idag 

Blivande sångare ✌


New in

Mamma kom hem med nån créme och sminkborttagning till mig idag när hon kom hem från jobbet snäll hon är ♥

morning

Kollade u på Les misérables igår den var jätte dålig tyckte vi ,kollade inte ens klart på hela filmen för dom sjöng i hela filmen inte in smak av film så vi kollade på SALT och det sista Johan Falk filmen Kodnamn Lisa sorligt att det är den sista dom är så himmla bra. 
Idag vet jag inte vad som händer får se vad jag hittar på soligt väder idag igen det gillas ska iallafall göra iordning lite frukost nu sen ska jag kolla på Top model 

Les misérables

Kom hem från stan för en stund sen träffade upp Rubbin på stan och han köpte lite saker. Vi har nyss ätit fajitas så himmla gott nästan godare än vanlig tacos , iallafall så var vi nyss på ica och handla massa gott för vi ska ha en film kväll tänkte vi, tänkte kolla på Les misérables verkar jätte bra men har inte hunnit sett den än sen får vi se vad det blir för film 
 
 

Morning

God morgon ! Vaknade nyss det här är faktiskt första dagen på hela lovet som jag inte har vaknat typ 7 jätte skönt att få sova ut. Mamma har gjort iordning frukost till mig snäll som hon är sen ska jag duscha och fixa till mig sen ska jag ner på stan & kolla med Maria tror vi även ska äta lite på Waynes får se hur det blir.
 

RSS 2.0