temadag

Idag hade vi temadag i skolan då fick dom som låg efter med något ämmne jobba med det och dom som inte gjorde det fick jobba med en fördjupningsuppgift jag valde att skriva en argumenterande text om vår miljö och hur den påverkas och sånt, vi ska även ha det imorgon så vi börjar en halvtimme senare lite skönt ändå fast det bara är en halvtimme. Sen slutar jag & Maria kl 1 för vi ska till teatern och ha repitition inför på onsdag när det är Magic Of Dance är skit taggad tills det , så vi blir kvar där hela dagen och nästan hela kvällen kommer nog komma hem runt 10 eller något sådant men iallafall jag kom nyss hem har varit ute och sprungit 1 timme så nu tänkte jag packa lite inför imorgon och duscha sen ska jag nog plugga lite också


Lite daaans


sunday

Söndag idag tråkigt men ändå skönt så att man kan gå i skolan så man närmar sig sommarlovet. Igår så hade ju jag dansuppvisning gick faktiskt jättebra fast är lite små ledsen över att dansterminen är över men är ändå hur taggad som helst till Magic of Dance som är på onsdag fast vi ska ha genrep på både tisdag och onsdag så är jätte taggad inför det kommer ihåg att förra året så var det jätte kul. 
Idag så ska jag nog ta tag i några läxor som vi har som snart ska lämnas in tänkte även ta en springtur ute men vädret är så konstigt ena stunden så regnar det och andra stunden är det soligt så det kan jag göra imorgon istället för dans som jag brukar ha på måndagar 
Kan avsluta detta inlägg med en suddig hopp bild hehe..

fullt upp

Har haft fullt upp med dansen och skolan så har inte orkat blogga , men kom nyss hem från dansen och det var allra sista dansträningen tills i augusti ... Tråkigt kommer sakna det men det finns nog sommarkurser som man kan ta förhoppningsvis vi fick även våran dräkt till discon idag och jag älskade den verkligen så nu är det bara att tagga till uppvisning på lördag och Magic of dance på onsdag. 
Vi har ju även lång helg nu i fem dagar så då kan man vila upp sig och köra stenhårt till skolavslutningen men nu ska jag gå och fixa lite frukt och sätta mig i badet så vi hörs mera sen ! 
Bild från stockholm 

sunday

Hello ! Söndag idag har inte inte gjort så himla mycket idag var ut och sprang en timme sen har jag läst en bok som vi ska läsa ut tills på tisdag så kände att jag var tvungen att börja läsa lite sen har jag och mamma gjort tacos och nu tänkte vi kolla på Irene Huss och senare ikväll tänkte vi kolla på Maria Wern på tv.
Igår så var även jag och Rubbin och gick på bio vi kolla på den nya filmen Olympus has fallen riktigt bra film tycker faktiskt ni borde se den.
Testade min avslutnings klänning och skor idag och vart så himla taggad tills det blir sommarlov endast 37 dagar kvar så får kämpa dom här sista veckorna som är kvar sen är det bara att slappna av i sommar och njuta sen är det dags för gymnasiet i höst är faktiskt taggad på det också !!


fredag

Fredag äntligen skönt fast blandade typ ihop dagarna när vi var lediga i onsdas trodde det var söndag då så skönt att veta att man har en hel helg framför sig. Slutade halv 1 idag och när jag kom hem så tog jag en tupplur var så himla trött vaknade iallafall typ vid 5 har ntss laddat hem säsong 2 utav Hart of dixie var beroende av det i sommras så himla bra serie iallafall så ska jag kolla på nått avsnitt sen ska vi åka och köpa kinamat sen tror jag vi ska hämta Rubbin efter hans träning men vi hörs mer sen !
Längtar tillbaka såå mycket

school

Sitter just nu på musiken hade nyss idrott vi hade typ träning inför Sätramaran nästa vecka. Det är nånting vår skola har typ som Vårruset i Gävle fast endast för skolan skit drygt igentligen men jag kom faktiskt 3:a förra året så det är ju rätt så bra ändå, Men som sagt jag sitter justin nu på musiken och gör nån musik man skulle mixa ihop typ har Svenska prov efter vilket inte kommer gå så himla bra känns det som för jag har inte läst boken vi ska ha prov på sen har vi engelska sen är det nästs sista gången på dansen sorligt men tror det fanns typ sommarkurser som jag ska anmäla mig till kommer sakna det så mycket annars
 

New in


Bilder på det jag köpte i fredags
Bild på hur byxorna sitter på
 

Valborg igår

Var ju Valborg igår slutade runt 1 tiden sen gick jag och Maria hem till henne och va där sen kom mamma och hämta mig så åkte vi och handla lite sen åkte vi tillbaka till dom sen gck vi alla över till Imelda och grillade sen åkte jag och Maria till söder och mötte upp Jennifer,Emelie,Natalie,Celina & Anncharlotte sen drog vi till nån fest fast jag och Maria åkte hem rätt så tidigt sen typ vid 12 så gick vi och mötte upp Rubbin sen gick vi tillbaka till Imelda för mamma och alla var där sen kom vi hem nån gån runt 2 tiden.
Idag så var jag ute och sprang ungefär en timme väldigt skönt faktiskt sen har jag, Rubbin & Mamma packat saker och sånt. Väldigt skönt att vara ledig idag borde vara ledig varje onsdag men ändå rätt så skönt att gå till skolan och ha sina rutiner fast börjar ju 9 imorgon så lite extra sömn får man ju iallafall 

RSS 2.0